Bloggen vaknar till liv!

Sommaren är snart slut (trots värmen), och vi börjar liva upp FIBUL-bloggen igen.

FIBUL:s styrelse hade möte igår, och mer information om våra planer kommer så småningom. Men redan nu kan vi avslöja att FIBUL har fått en verksamhetsledare: Jenny Wiik. Det vill säga jag som brukar skriva dessa blogginlägg.

Till att börja med kommer jag inte att göra särskilt mycket mer än tidigare (ansvara för webb och information), men vi hoppas att det snart blir möjligt för mig att göra mer för föreningen.

Men nu önskar jag alla en trevlig sensommar. För alla som har kontakt med skolor (eller fortfarande lever kvar i skolårets rytm) brukar den här tiden vara en nystart, nästan ett nytt år. Så hoppas alla läsare är lika ivriga som jag när det gäller att ta tag i det goda arbetet!

/Jenny