Jag läser också!

För tillfället pågår flera läskampanjer i samband med Bokens år 2015. En av dessa heter ”Jag läser också”, eller #minäkinluen.

Alla gör ju det! Man kan göra det tillsammans, ensam, på offentliga platser, under täcket, på kaféet och i gungan … Finländarna älskar att läsa. För att hylla Bokens år 2015 (Kirjan vuosi 2015) ska vi tillsammans visa hur mycket vi faktiskt gör det! Lägg till ditt eget foto bland de andra läsarnas, dela dina boktips och för utmaningen vidare. I slutet av året ska vi se hur många finländare det finns som bekänner sig till läsarnas skara.

Det är alltså en kampanj i sociala medier där man kan lägga upp en bild på sig själv när man läser och lägga till hashtaggen #minäkinluen

Här finns mera information!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *