Maria Turtschaninoffs föredrag om författaren som norna – Aboagora 2017

Författaren Maria Turtschaninoff höll i augusti 2017 en så kallad keynote föreläsning på symposiet Aboagora i Åbo. Föredraget är 69 minuter långt och på engelska, men vi rekommenderar det varmt till alla som vill ha djupgående analys av författarskapet.

Presentation på Aboagoras sida:

Author Maria Turtschaninoff giving her keynote lecture (agora), “The Author as a Norn – Becoming All-powerful while Battling Monsters” (previous subtitle: Becoming All-powerful in the Face of Crippling Self-doubt), at the Symposium Aboagora: Becoming/Verðandi on August 25, 2017. The Symposium was held at the Sibelius Museum in Turku, Finland on August 23-25, 2017.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *