Fibul-jul

fibulsjulkalender2015_logga

En Fibul-jul med julkalender i form av berättelse. Det är väl något vi kan göra, tyckte vi. Och skrapade våra skallar över hur det görs lättast eller svårast. Det är fortfarande osäkert, vi vet inte vad det ska bli utan skapar efter hand. Vilka vi är? Berättelsen skapas av: Harriet Abrahamsson, Henrika Andersson, Nadja Maria Andersson, Tove Appelgren, Mia Franck, Anna Gullichsen, Henrik Huldén, Maija Hurme, Malin Klingenberg, Katarina von Numers-Ekman, Annika Sandelin, Maria Turtschaninoff och Monica Vikström-Jokela. Ju flera författare, desto mer berättelsesoppa ungefär.

Berättelsen formas efter hand och utgår från skrivinstruktioner. Själva instruktionerna kan gärna återanvändas om man vill – med eller utan jul(berättelse). I alla fall, Fibul önskar alla en God Jul och Gott Nytt År och skapar under dagarna fram till julafton en gemensam berättelse som åtminstone innehåller en liten ljusröd gris.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *