En julkalender ska det bli!

Vi är tillbaka med en julkalender! Femton författare och illustratörer i Fibul har enligt instruktioner skrivit/ritat en julberättelse. Från och med sista november ska man alltså ta sig till denna blogg och kolla vad vi gjort. Sista november? Japp! För då börjar det. Och det börjar med instruktioner, så att den som vill kan skriva/rita en egen julkalender. Vilket alltså är precis vad vi hoppas att ni gör, använd våra instruktioner och gör egna berättelser, skriv tillsammans eller ensam. Går förstås också att bara skriva en dag eller tre dagar, hur man nu råkar ha lust. Dessutom förstås, bara dyk upp här och se vad vi pysslat med.

Och som tips, så kan det redan nu vara bra att fundera på hur en ren fungerar. Gärna en ren med nya funktioner som vanliga renar inte vidkänns.

Sista november hörs vi igen och sen hela vägen fram till julafton!

Jag som ger instruktioner heter

Mia Franck

och de övriga fjorton som knådar ihop något av instruktionerna är:

Henrika Andersson, Nadja Andersson, Linda Bondestam, Filippa Hella, Henrik Huldén, Maija Hurme, Cara Knuutinen, Jenny Lucander, Hanna Lundström, Katarina von Numers-Ekman, Annika Sandelin, Maria Turtschaninoff, Joanna Vikström Eklöv, Ursula Vuorenlinna.

God Jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *