Fibuls julkalender är tillbaka!

Vi gör det igen! En julkalender. Vi vet inte vad det blir utan skriver oss fram till en berättelse. Varje lucka styrs av vissa ingredienser. Hur dessa används är upp till författare och illustratörer. Ingredienserna läggs ut dagen innan, om du vill skriva en egen följetong, eller skriva en tillsammans med andra, så kan du plocka på dig instruktionerna och se vart de för dig och sedan läsa text/bild och få veta vad som hände i Fibuls kalender.

Själva berättelsen heter: Den lilla julrenen

och inför den första december är det följande som styr:

Ingredienser för lucka 1: Två barn (syskon), broccoli, ett hem i en liten stad vid havet, en ren på posten.

Välkommen att följa vår julkalender imorgon.

Medverkande: Henrika Andersson, Nadja Andersson, Linda Bondestam, Mia Franck, Filippa Hella, Henrik Huldén, Maija Hurme, Cara Knuutinen, Jenny Lucander, Hanna Lundström, Katarina von Numers-Ekman, Annika Sandelin, Joanna Vikström Eklöv, Ursula Vuorenlinna

För ju flera kockar, desto juligare blir det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *